Welkom in onze wereld

Over ons

Dare to be bold.

Ons Verhaal

In 2019 begon ons avontuur in een bescheiden studio, ver weg van het stadsleven. Met slechts één bureau en bijna geen vrije tijd, werd Stoney Bracelets geboren. Onze passie voor uniek design en samenwerking bracht onze visie en producten tot leven. Elk stuk dat we creëren, vertelt een verhaal van toewijding en liefde voor ambacht.

Onze Missie

Bij Stoney Bracelets geloven we in de kracht van ambacht en kwaliteit. Onze missie is om unieke, hoogwaardige armbanden te maken die de persoonlijkheid en stijl van onze klanten weerspiegelen. We streven ernaar om sieraden te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook een gevoel van vreugde en trots brengen aan degenen die ze dragen.

Kwaliteit en Zorg

Onze producten brengen de beste materialen en prachtige ontwerpen samen om iets heel speciaals te creëren. Wij geloven in kwaliteit, zorg en het creëren van unieke producten waar iedereen van kan genieten. Onze stenen importeren wij vanuit de hele wereld, waarna wij de armbanden in Nederland monteren, inclusief ons opvallende logo. Ons aanbod is zeer divers, en dat wordt gewaardeerd door onze klanten. We vinden het belangrijk dat onze sieraden met liefde en plezier worden gedragen. Onze producten zijn rijk aan details, van hoge kwaliteit en betaalbaar. We hopen dat ze je zullen inspireren.

Onze Collecties

Onze diverse collecties zijn ontworpen om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen:

Originals: Klassieke ontwerpen met een moderne twist, perfect voor dagelijks gebruik.

Premium: Exclusieve stukken gemaakt van de meest hoogwaardige materialen.

Mixed: Een speelse combinatie van verschillende stenen en stijlen, voor een unieke look.

Superior: Luxueuze armbanden met een verfijnde afwerking en extra aandacht voor detail.

Sets: Perfecte combinaties van armbanden die samen een harmonieus geheel vormen.